Creşte capacitatea de vaccinare la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. 18 fluxuri sunt funcţionale

Creşte capacitatea de vaccinare la Pavilionul Expoziţional din Constanţa. 18 fluxuri sunt funcţionale

Centru vaccinare Pavilion Expoziţional Foto: Călin Gavrilaş

Începând de vineri, 22 octombrie, capacitatea de vaccinare a Centrului de Vaccinare amenajat la Pavilionul Expoziţional Constanţa a fost mărită.

Datorită faptului că în municipiul Constanţa, în ultima perioadă a crescut accelerat ritmul de vaccinare şi pentru a evita aglomerarea, cel mai mare centru de vaccinare din judeţul Constanţa, cel amenajat la Pavilionul Expoziţional, şi-a mărit capacitatea de imunizare.
 
De vineri, 22 octombrie, sunt funcţionale 18 fluxuri de vaccinare. Imunizarea se poate realiza cu toate tipurile de vaccin.
 
Centrul este deschis zilnic, între orele 08:00-20:00, inclusiv sâmbăta şi duminica.
 
În paralel, echipa mobilă acţionează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituţionalizate şi a persoanelor netransportabile.
 
Tot pentru a veni în sprijinul celor care doresc să se vaccineze, a fost modificat şi programul centrului de vaccinare deschis de Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială, la City Park Mall. De mâine, centrul va funcţiona zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00. Acest centru va rămâne deschis până pe 31 octombrie. Oricine doreşte se poate vaccina fără programare cu Pfizer-BioNTech sau Johnson& Johnson.
 
Toate persoanele care doresc să se imunizeze trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate / paşaport).
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările