Cosmin Olăroiu investeşte 25 de milioane de euro într-un complex rezidenţial din Mamaia

Cosmin Olăroiu investeşte 25 de milioane de euro într-un complex rezidenţial din Mamaia

Cosmin Olăroiu - arhivă

Antrenorul de fotbal a anunţat că a realizat o investiţie în staţiunea Mamaia, fiind vecin cu Hotelul care aparţine lui Gheorghe Hagi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul antrenor al echipei Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a investit aproximativ 25 de milioane de euro într-o afacere în staţiunea Mamaia.

Olăroiu, care a adunat numai din salarii suma de 60 de milioane de euro, a vorbit despre cea mai recentă afacere în care a intrat şi în care a investit aproape 25 de milioane de euro, arată jurnaliştii de la Digi Sport.

Olăroiu a investit în realizarea unui complex rezidenţial în apropierea hotelului Iaki, hotel aflat în proprietatea lui Gheorghe Hagi.

Antrenorul susţine că fiul său este cel care se ocupă de afacere,

„Dacă va fi o afacere, la sfârşit va fi o afacere, ca să mă înţelegeţi, nu sunt afacerile mele. Eu sunt purtător de cuvânt. Ştii ale cui sunt afacerile, nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt. Dacă există un profit acela va merge la adevăratul 'patron'. Din ce câştig eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit”, a declarat Olăroiu la Digi Sport.

Cosmin Olăroiu a câştigat de la Jiangsu Suning 7 milioane de euro pe an, fiind cel mai bine plătit antrenor român.

Citeşte şi:

Gestul de admirat al unui poliţist care ancheta un accident rutier. I-a dat haina lui uneia dintre victime

Preşedintele Asociaţiei Elevilor: „Statul îşi bate joc de elevii săraci. Nu vor mai putea merge la cursuri”
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările