Competiţie pe Lacul Siutghiol în memoria lui Ştefan Aftenie

Competiţie pe Lacul Siutghiol în memoria lui Ştefan Aftenie

Cea de-a VI-a ediţie a "Memorialului Ştefan Aftenie" - Cupa Farul la Kaiac-Canoe - va avea loc, în acest an, în perioada 16-19 septembrie, pe Lacul Siutghiol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Competiţia este organizată în memoria antrenorului emerit Ştefan Aftenie, cel care a îndrumat o mulţime de mari sportivi medaliaţi la Campionatele Naţionale, Europene şi Mondiale, dar şi la Jocurile Olimpice, de-a lungul unei cariere prodigioase, de peste trei decenii, la Clubul Sportiv Farul.
 
După opt ani de la dispariţia sa, şcoala de kaiac-canoe constănţeană duce mai departe tradiţia performanţei. Asociaţia Nautic Club Farul Constanţa organizează "Memorialul Ştefan Aftenie", în colaborare cu CS Farul Constanţa. 
 
Evenimentul va reuni mai multe cluburi din ţară, ale căror echipaje vor lupta pentru Cupa Farul, în cele trei zile de concurs de pe Lacul Siutghiol.
 
Competiţia este finanţată de Primăria Municipiului Constanţa. Valoarea totală a proiectului se ridică la 158.378 lei. Sportul cu pagaie şi padele se pregăteşte de un regal la jumătatea lunii septembrie, la Constanţa.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările