Cât costă Dacia Sport „nouă“ vândută de un român pe OLX. „Autoturismul e unic ţinând cont de numărul de kilometri“

Cât costă Dacia Sport „nouă“ vândută de un român pe OLX. „Autoturismul e unic ţinând cont de numărul de kilometri“

Dacia Sport scoasă la vânzare pe OLX

Un român a scos la vânzare pe OLX un autoturism Dacia Sport, despre care spune că este în stare impecabilă la 30 de ani de la fabricaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul este postat din Constanţa, iar proprietarul maşinii o mediatizează drept "nouă" în titlu. Potrivit acestuia, maşina are 800 de kilometri la bord. 

„Este o adevărată capsulă a timpului. O maşină cu un farmac aparte ţinând cont de faptul că, în proporţie de 50%, este executată manual; singura maşină din lume la care parbrizul este identic cu luneta. Maşina, ca şi stare generală, este nouă, interiorul este sigilat cu folia de fabrică. Autoturismul este unic ţinând cont de numărul de kilometri, dar şi de faptul că Dacia Sport s-a fabricat într-un număr foarte mic: 5.185 exemplare produse. Autoturismul este atestat ca şi vehicul istoric scutit de tot ceea ce înseamnă taxe. Accept orice expertiză“, spune posesorul maşinii în anunţ.

Potrivit postării proprietarului, maşina este fabricată în 1989. Preţul cerut în schimbul autoturismului este de 16.500 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: