Bătaie în curtea şcolii. Doi elevi de clasa a VI-a s-au lovit în timpul unei pauze

Bătaie în curtea şcolii. Doi elevi de clasa a VI-a s-au lovit în timpul unei pauze

Poliţia şi Inspectoratul Şcolar fac cercetări după ce doi elevi de clasa a VI-a de la o şcoală din Constanţa s-au lovit în timpul unei pauze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi despre faptul că doi elevi, de 12, respectiv 11 ani, ai unei şcoli gimnaziale din municipiu s-au lovit reciproc, în urma unui conflict spontan.
 
"La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că este vorba despre doi băieţi în clasa a VI-a, conflictul având loc în timpul pauzei. Precizăm faptul că aceştia au fost consiliaţi în prezenţa părinţilor, care îşi rezervă dreptul de a depune plângere în termenul legal prevăzut de lege, respectiv 3 luni”, a transmis IPJ Constanţa. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incident. 
 
De asemenea, verificări în acest caz face şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. "Ne-am sesizat astăzi în urma unui incident petrecut la Şcoala Gimnazială Nr 38 Dimitrie Cantemir Constanţa după o altercaţie între doi elevi de clasa a VI-a. Ne-am deplasat la unitatea şcolară, unde am discutat cu directoarea, cu cadrele didactice. Urmează să vă comunicăm concluziile anchetei”, a declarat inspectorul şcolar general, Sorin Mihai.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările