Bărbat scos din apă de Salvamar. A fost resuscitat timp îndelungat de SMURD, dar inima sa a cedat

Bărbat scos din apă de Salvamar. A fost resuscitat timp îndelungat de SMURD, dar inima sa a cedat

Bărbat înecat pe plaja Modern din Constanţa, resuscitat de SMURD Sursa ISU Constanţa

Un bărbat a murit pe Plaja Modern din Constanţa, intrat în stop cardio-respirator. Salvamarii l-au scos din apă, iar omul a fost supus manevrelor de resuscitare aproape o oră. Temperatura atmosferică depăşeşte 32 grade Celsius, pe litoral înregistrându-se o vreme caniculară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe Plaja Modern din Constanţa, un bărbat în vârstă de 60 ani, localnic, a fost scos din apa Mării Negre, în stop cardio-respirator.

Două ambulanţe SMURD au intervenit la faţa locului, aplicând protocolul de resuscitare a victimei.

„Echipajele medicale au făcut eforturi susţinute reuşind scoaterea bărbatului din stop cardio-respirator. L-au transportat la ambulanţă, dar din cauza stării alterate de sănătate, acesta a intrat din nou în stop.

S-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de 50 minute, în ambulanţă.

Dn păcate, de această dată nu s-a mai reuşit resuscitarea lui, medicii fiind nevoiţi să declare decesul bărbatului“, a transmis Anamaria Stoica, purtătoarea de cuvânt ISU Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

Băiatul dispărut în Marea Neagră a fost găsit mort, prins între stabilopozi. Părinţii l-au identificat 

Poliţia Antidrog şi-a petrecut weekendul la Vama Veche. Consumatorii de stupefiante au fost prinşi în flagrant: de la canabis s-a ajuns la cocaină VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările