Poliţia Antidrog şi-a petrecut weekendul la Vama Veche. Consumatorii de stupefiante au fost prinşi în flagrant: de la canabis s-a ajuns la cocaină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bong canabis de la Vama Veche Sursa Poliţia Română
Bong canabis de la Vama Veche Sursa Poliţia Română

Vama Veche a fost controlată de poliţiştii Antidrog, care au prins în flagrant 12 consumatori de stupefiante. Drogurile găsite au fost confiscate de oamenii legii.

Vama Veche este plină de turişti, iar poliţiştii Antidrog au organizat o acţiune pentru detectarea traficului de stupefiante, fiind vizaţi atât traficanţi, cât şi consumatori.

„În nopţile de 20/21 şi 27/28 iunie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa, au desfăşurat o acţiune pentru combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri/substanţe psihoactive, în staţiunea Vama Veche.

Poliţiştii au depistat în flagrant delict 12 persoane, fiind constatate 12 infracţiuni de deţinere de droguri de risc şi de mare risc (art. 4 alin. 1 şi 2 din Lg. 143/2000).

Poliţiştii au ridicat, în vederea indisponibilizării, diverse cantităţi de cannabis, cocaină, MDMA cristale şi pastile ecstasy. În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală“, transmite Poliţia Constanţa. 

Pe aceeaşi temă: 

VIDEO Bătaie pe plaja din Vama Veche. Poliţia s-a autosesizat

Terasă din Vama Veche închisă, după ce o angajată de la bar a fost confirmată cu COVID-19

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite