Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanţa. Ioan Albu a ucis un om conducând beat şi intrând pe contrasens

Arest la domiciliu pentru fostul prefect de Constanţa. Ioan Albu a ucis un om conducând beat şi intrând pe contrasens

Ioan Albu, fost prefect al Constanţei, a condus beat şi a omorât un om pe contrasens Sursa Facebook IA

Fostul prefect al Constanţei Ioan Albu, care a condus beat o maşină şi a ucis un om intrând pe contrasens, a primit arest la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Medgidia a decis în cazul fostului prefect Ioan Albu ca acesta să efectueze arest la domiciliu: 

„În temeiul art. 227 alin (1) NCPP respinge propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia de arestare preventivă a inculpatului A. I..

În baza art. 227 alin. 2 NCPP raportat la art. 218 NCPP dispune luarea faţă de inculpatul A. I., a măsurii arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile, de la data de 21.02.2020 până la data de 21.03.2020, inclusiv.

Constată că inculpatul nu a fost reţinut de către organele de urmărire penală.

În baza art. 221 alin. (1) C. proc. pen., impune inculpatului A. I. obligaţia de a nu părăsi imobilul din ......, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.

În baza art. 221 alin. (2) NCPP pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarea obligaţie: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat.

În baza art. 221alin. (4) NCPP atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare.

Pronunţată în camera de consiliu, azi, 21.02.2020, ora 1300.

Document: Încheiere - măsuri preventive (faza de UP) 3/2020 21.02.2020“ 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a contestat deja decizia instanţei. Aceasta se va judeca în câteva zile. Prezent la judecătorie, împreună cu avocatul său, Ioan Albu a declarat că regretă fapta şi se angajează să aibă grijă de familia victimei sale. 

Accidentul s-a produs în seara de duminică, 16 decembrie, pe DN3, între localităţile Ciocaria de Sus şi Ciocârlia de Jos, judeţul Constanţa.

la faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Medgidia cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD B, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

„Accidentul a avut loc între 2 autoturisme, au rezultat două victime din care una încarcerata (prinsă sub autoturism). Pompierii au reuşit extragerea bărbatului, însă acesta a fost declarat decedat. Cel de al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite”, spun medicii SMURD.

IPJ Constanţa a comunicat oficial că „un bărbat de 38 de ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin şi, ajungând la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului a celui de-al doilea conducător auto, de 44 de ani”.

Bărbatul de 38 de ani, care a condus beat şi a provocat accidentul, este fostul prefect al judeţului Constanţa, Ion Albu. Familia sa are o cramă în localitatea Viişoara, în apropiere de zona unde s-a produs accidentul rutier. Tatăl său, Gheorghe Albu, a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii. 

Pe aceeaşi temă: 

Fost prefect, implicat într-un accident rutier mortal. A condus beat şi a intrat pe contrasens

Un fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii s-a lăudat la „Viaţa Satului“ că produce vin cu ajutorul virginelor care-i calcă strugurii VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: