Anastasia Tănase, care a schilodit un bătrân, condamnată la închisoare cu suspendare

Anastasia Tănase, care a schilodit un bătrân, condamnată la închisoare cu suspendare

Anastasia Tănase FOTO Facebook

Anastasia Simona Tănase, fiica comisarului Gărzii Financiare Constanţa, care l-a lăsat infirm pe Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia”, a primit o pedeapsă de 3 ani cu suspendare pentru fapta sa. Decizia nu este definitivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii de la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti au condamnat-o pe Anastasia Simona Tănase la trei ani de închisoare cu suspendare după ce în seara zilei de 24 august 2010 l-a accidentat pe Gheorghe Chioaru, preşedintele Federaţiei „Omenia" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din România. În urma accidentului, bărbatul şi-a pierdut un picior. 
 
Tânăra va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Inspectoratului şcolar judeţean sau la Agenţia judeţeană de ocupare şi formare Constanţa, pe o perioadă de 120 zile lucrătoare.
 
Mai mult, magistraţii au stabilit că victima, Chioaru Gheorghe, să primească de la SC Uniqua Asigurări SA, suma de 80.000 euro - echivalent a 380.936 lei formulate de către partea civilă. Totodată, Simona Anastasia Tănase trebuie să achite suma de 3.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. 
 
Pe 24 august 2014, tânăra a intrat în intersecţia de la Fantasio pe culoarea roşu a semaforului şi a lovit o altă maşină de teren condusă Florentina Dicu, de 25 de ani, din Constanţa. A ricoşat apoi pe trotuar şi l-a lovit pe Chioaru, care se afla pe scările Teatrului Fantasio. 
 
Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva piciorul bărbatului accidentat. „Eram cu un prieten şi mă uitam la afişele cu spectacolele de la teatru. Am auzit un scârţâit de roţi şi m-am întors să văd ce se întâmplă. Eram pe treapta a doua şi am văzut cum acea maşină a venit spre mine.

Nu am mai avut timp să schiţez nimic. Am căzut şi am văzut bucăţi de oase pe scară. Mi-am tras piciorul de sub maşină şi am sunat la 112. Ea nici n-a venit să vadă ce fac", a povestit atunci Gheorghe Chioaru pentru Adevărul. 

Gheorghe Chioaru, pensionarul schilodit de o piţipoancă, s-a întors la muncă
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările