Începe a XIII-a ediţie a competiţiei H3RO 2021. Restricţii de trafic în staţiunea Mamaia

Începe a XIII-a ediţie a competiţiei H3RO 2021. Restricţii de trafic în staţiunea Mamaia

FOTO: Primăria Constanţa

H3RO 2021, cea mai mare competiţie de triatlon din Estul Europei, revine în staţiunea Mamaia. Sâmbătă, 02 octombrie, sportivi din peste 10 de ţări vor fi prezenţi la startul competiţiei.

Evenimentul este organizat de ACS SMARTATLETIC şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, valoarea totală a proiectului este de 210.419,19 lei.
 
Sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 09:00, respectiv 09:10, se va da startul probelor Supersprint şi Sprint. La aceste probe pot participa toţi sportivii cu legitimaţie FRTRI atât cei care sunt afiliaţi cât şi cei neafiliaţi unui club de triatlon, probele nefiind campionate naţionale.
 
Şi anul acesta, H3RO 2021 înglobează Campionatele Naţionale de Triatlon pe distanţă Standard şi Half. Probele sunt programate la orele 09:45 şi 10:45.
 
Startul probei de înot se va da pe plaja din faţa hotelului Rex iar proba de alergare, în zona de promenadă delimitată de hotelul Rex şi hotelul Iaki.
 
Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii normale şi fără incidente, se vor lua următoarele măsuri:
 
- începând de joi, 30 septembrie, ora 14:00, până duminică, 03 octombrie, se va restricţiona accesul în parcarea din zona hotelului Rex;
 
- sâmbătă, 02 octombrie, între orele 07:00-16:00, traficul rutier va fi blocat pe  bulevardul Mamaia pe cele 3 benzi de circulaţie dinspre lacul Siutghiol, între hotel Voila Holiday şi restaurant On Plonge Junior. Cele două sensuri de circulaţie vor fi separate/ delimitate cu garduri de protecţie montate de către organizatori.
 
„Recomandăm constănţenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri, etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală”, transmite primăria Constanţa.
 
Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon.
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările