VIDEO Şoferiţele au făcut spectacol la Cluj, cu ocazia Women Rally. Peste 100 de femei şi-au arătat talentul la volan

VIDEO Şoferiţele au făcut spectacol la Cluj, cu ocazia Women Rally. Peste 100 de femei şi-au arătat talentul la volan

FOTO: Facebook / Women Rally

Primele două etape ale Women Rally au avut loc în acest an la Alba Iulia şi Timişoara. La Cluj, în cea de-a treia etapă, peste 100 de doamne din întreaga ţară au participat la această competiţie.

Devenit anul acesta Campionat Naţional sub egida  Federaţia Română de Automobilism Sportiv, Women Rally a ajuns deja un reper în motorsportul autohton, fiind cea mai importantă competiţie de amatori dedicată doamnelor pasionate de sporturile cu motor.

Nu mai puţin de 70 de maşini au luat startul la această competiţiei, una despre care organizatorii spun că a reprezentat o mare reuşită. Evenimentul organizat de Savu Racing şi de Federaţia Română de Automobilism Sportiv le-a dat ocazia reprezentantelor sexului frumos să-şi arate talentul, să se întreacă şi să-şi testeze îndemânarea în diverse probe. Pe agenda competiţiei, care se vrea în egală măsură şi  festival, au fost incluse şi cursuri de conducere defensivă, sub ghidajul unor piloţi români.

 
Printre invitatele organizatorilor s-au numărat preşdintele Comisiei pentru Femei din cadrul Federaţiei, Mirela Bucovicean, dar şi Cristina Oprea şi Diana Haţegan, care au format primul echipaj feminin ce a reprezentat România în prestigiosul Campionat European de Raliuri.
Şi cei mici au intrat în atmosfera competiţiei, în cadrul sesiunilor de karting pregătite de organizatori la Kids Karting Experience.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: