Raţe sălbatice vânate cu praştia pe un canal de doi vietnamezi care voiau să le mânânce. Ce vor păţi acum „vânătorii“

Raţe sălbatice vânate cu praştia pe un canal de doi vietnamezi care voiau să le mânânce. Ce vor păţi acum „vânătorii“

Raţe sîlbatice vânate pe Canalul Morii de doi vietnamezi

Doi muncitori vietnamezi au fost prinşi vineri seară în timp ce vânau cu praştia cu pietre raţe sălbatice pe Canalul Morii, din Gherla, judeţul Cluj. Poliţiştii au găsit şi două raţe ucise într-o pungă pe care unul dintre ei o avea asupra sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbaţii având vârste de 43 şi 44 de ani, de naţionalitate vietnameză, au fost surprinşi de către poliţiştii locali în timp ce prindeau raţe cu pietre lansate dintr-o praştie.

Ca să poată comunica cu cei doi „vânători“ ocazionali, poliţiştii au adus un translator astfel înctâ să poată elucida toate aspectele incidentului, la discuţii fiind prezent, de asemenea, şi un reprezentant al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din judeţ..

Cetăţenii vietnamezi le-au declarat poliţiştilor locali că lucrează legal la o firmă din Gherla şi au vânat păsările ca să le mănânce.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, bărbaţii locuiesc legal în România, având drept de rezidenţă până în anul 2020.

Cei doi vietnamezi sunt cercetaţi acum în libertate pentru braconaj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările