Profesorul de seducţie care are 50.000 de „urmăritori“ în România. „Primesc zilnic mesaje şi mailuri de mulţumire de la oameni“

Profesorul de seducţie care are 50.000 de „urmăritori“ în România. „Primesc zilnic mesaje şi mailuri de mulţumire de la oameni“

Taher a parcurs drumul de la un adolescent timid la un profesor de succes . FOTO: Facebook / Taher Sonu

„Arta seducţiei”, comunitatea creată de Taher Sonu, numără la această oră peste 50.000 de membri. Persoane de diferite vârste apelează la el în fiecare zi pentru a-şi depăşi timiditatea sau pur şi simplu pentru a-şi cunoaşte jumătatea.

Deşi are doar 30 de ani, Taher Sonu este unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de seducţie din România, iar de curând a început să lucreze la un proiect internaţional.

Forumul online al comunităţii create de el, artasecutiei.ro, este locul în care, sub protecţia anonimatului, zeci de mii de persoane cu vârsta curpinsă între 14 şi 60 de ani îşi spun deschis, cu lux de amanunte toate probleme, frustrările, suferinţele şi provocările întâlnite în relaţia cu sexul opus. Tot aici ei sunt consiliaţi şi ajutaţi cu sfaturi, fără să se teamă că cineva ar putea să le afle identitatea şi frământările. 
 

Un adolescent timid

 
Taher nu face un secret din faptul că s-a confruntat la rândul său, în adolescenţă, cu astfel de probleme. De fapt, tocmai din acest motiv a decis să-şi învingă timiditatea şi să ajungă asemenea colegilor săi care aveau succes la fete. 
 
„În adolescenţă eram un tip destul de timid cu domnişoarele, chiar dacă în exterior nu lăsam să se vadă asta. Am trecut prin toate problemele, de la faptul ca nu ştiam cum să abordez o fată de care îmi place şi ce să vorbesc cu ea, până la lipsa totală de inspiraţie atunci când trebuia să deschid gura şi să leg o discuţie. Se lăsa o linişte ciudată între noi, nu ştiam cum să mă comport sau ce să le spun. Pentru alţii părea destul de uşor, însă eu eram mereu dominat de emoţii şi de temeri, iar uneori eram efectiv blocat. Fizic nu eram în stare să fac nici măcar un pas către ea sau să deschid gura”, a mărturisit Taher.
 

Între „pactul cu diavolul” şi invitaţiile primite la nuntă

 
Într-o ţară în care mult timp informaţiile pe această temă au fost aproape inexistente, Taher a fost nevoit să o ia pe cont propriu. A citit mult, s-a documentat şi a încercat să prindă informaţia din zbor.
 
„În prima fază, când a început să mă preocupe ideea asta, a trebuit să mă autoeduc. Nu prea aveam acces la informaţie, erau foarte puţini care vorbeau despre subiectul „seducţie”, iar între noi fie vorba, nici nu prea aveam acces la internet pe vremea aia, se întâmpla acum 12-13 ani. Însă când am descoperit că mai sunt voci care au curajul să vorbească deschis despre fricile şi problemele de care ne lovim noi, ca bărbaţi, am învăţat absolut de la toţi, absorbeam ca un burere informaţia. Dar nu pot să spun că am avut un anume mentor, am preferat să iau de la fiecare ce mi se părea mai util şi interesant, iar în timp mi-am format propriul stil”, a adăugat el.
Arta Seducţiei ţine de un spectru mai larg, de ceea ce faci după ce obţii datele de contact ale fetei pe care doreşti s-o cunoşti. Anume, ce faci la întâlnire, după întâlnire şi în diverse alte situaţii. Practic e vorba despre toţi paşii pe care trebuie să-i cunoască şi să-i urmeze un bărbat ca să facă o femeie se îndrăgostească de el. 
Ajuns între timp unul dintre cei mai apreciaţi profesori de seducţie, Taher Sonu a lucrat cu mii de persoane, care au apelat la serviciile sale. „Primesc zilnic mesaje şi mailuri de mulţumire de la oameni, din când în când chiar şi invitaţii la nuntă. Totuşi, pentru mulţi sunt „pactul cu diavolul”. Îi ajut, dar nu le place să recunoască public că au apelat la serviciile mele”, s-a amuzat Taher.
 
Licenţiat în psihologie, Taher Sonu este şi coach specializat în relaţionare, trainer şi public speaker apreciat care umple sălile cu ocazia workshopurilor pe care le ţine. Şi-a dat seama că aceasta e calea sa în anii de studenţie: „Am făcut şi am susţinut la rândul meu cursuri de vorbit în public, zeci de cursuri de dezvoltare şi formări în comunicare, mereu am încercat să evoluez. Dar abia în timpul facultăţii am descoperit că pentru mine să cunosc femei nu este doar o necesitate, ci este o pasiune. De acolo totul a venit de la sine”.
 

Orgoliul masculin

 
În ultimii ani a fost invitat la diverse emisiuni la posturile naţionale de televiziune Pro TV, TVR1, Antena 1, Kanal D şi Prima şi a scris o carte, Arta Seducţiei. Bucureşteanul în vârstă de 30 de ani a explicat şi motivele pentru care apelează la serviciile sale cei mai mulţi. 

Workshopurile şi conferinţele ţinute de Taher au loc mereu în săli arhipline. FOTO: Facebook / Taher Sonu
 
„Majoritatea bărbaţilor se lovesc în primul rând de propriul orgoliu. Este extrem de greu pentru un bărbat să recunoscă faptul că are o problemă cu femeile sau că este timid. Trăim într-o societate în care cu cât baţi mai tare cu pumnul în masă şi spui că tu ştii cel mai bine cum e cu femeile, cu atât eşti considerat mai barbat. Din păcate, în realitate foarte mulţi se lovesc de timiditate, emoţii şi de teama că nu ştiu ce să-i spună unei femei. De multe ori nici nu au habar cum să se comporte sau ce ar trebui să facă pentru a-i atrage interesul fetei de lângă ei. Aici intervenim noi, în primul rând tot ce facem cu clienţii noştrii e personalizat, fără reţete standard sau pastile magice”, a mai afirmat Taher.
Primesc zilnic mesaje şi mailuri de mulţumire de la oameni, din când în când chiar şi invitaţii la nuntă. Totuşi, pentru mulţi sunt „pactul cu diavolul”. Îi ajut, dar nu le place să recunoască public că au apelat la serviciile mele
Metodele de lucru sunt şi ele diverse: „Folosim unelte de lucru psihologice, tehnici de neuro-programare lingvistică, plus toată experienţa noastră pentru a-i ajuta pe bărbaţi să facă o schimbare cât mai rapid, din acest punct de vedere. Sunt şase ani de când ne ocupăm exclusiv de problemele de care se lovesc bărbaţii şi chiar sunt mândru să spun că am ajutat cu succes mii de oameni până la ora actuală. În 2015 am publicat primul meu volum, „Dacă n-o Seduci, Se duce”, unde am dezbătut pe larg filosofia despre ce înseamnă să fii cu adevărat bărbat în zilele noastre”, a mai adăugat acesta.
 

Lansează un proiect la nivel internaţional

 
Nume ca Julien Blanc, Neil Strauss, Zan Perrion, Tyler Durden şi Erik Von Markovik nu le spun nimic „neiniţiaţilor”, dar cei enumeraţi sunt, probabil, cei mai importanţi maeştri ai seducţiei la nivel mondial, admiraţi şi invidiaţi deopotrivă de o comunitate care numără sute de mii de tineri în întreaga lume. Taher colaborează în prezent cu unii dintre ei, iar în viitorul apropiat va lansa un proiect comun, la nivel internaţional. 
 
„Cu câţiva dintre ei mă cunosc personal şi urmează ca în 2018 să lansez un proiect la nivel internaţional”, a punctat Taher. Acesta a vorbit şi despre diferenţa dintre arta seducţiei şi pick-up, o formă ceva mai limitată a seducţiei. 
 
„Pick-up-ul se referă în principiu la cum să agăţi o tipă, cum să-i iei numărul de telefon şi, sau cum să obţii o întâlnire cu ea. Arta Seducţiei ţine de un spectru mai larg, de ceea ce faci după ce obţii datele ei de contact. Anume ce faci la întâlnire, după întâlnire şi în diverse alte situaţii. Practic e vorba despre toţi paşii pe care trebuie să-i cunoască şi să-i urmeze un bărbat ca să sucească mintea unei femei şi s-o facă să se îndrăgostească de el. Pentru că, dacă n-o seduci, se duce! Dacă nu acţionezi, pierzi oportunitatea de a cunoaşte femeia superbă la care poate că visezi de atât de mult timp”, a încheiat Taher Sonu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările