Premierul Ciucă, impresionat la volanul primei maşini electrice „Made in Cluj”. „Nu poate decât să ne facă foarte mândri”

Premierul Ciucă, impresionat la volanul primei maşini electrice „Made in Cluj”. „Nu poate decât să ne facă foarte mândri”

Premierul Ciucă s-a urcat la volanul maşinii de lux care va fi produsă la Cluj. FOT Adevărul

Aflat în aceste zile într-o vizită la Cluj, premierul Nicolae Ciucă a fost prezent în dimineaţa zilei de vineri, 20 mai, la un eveniment special. Cu această ocazie, premierului i-a fost prezentat prototipul unui automobil electric care va fi produs la Cluj în serie limitată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Însoţit de primarul Clujului, Emil Boc, dar şi de alţi politicieni, Nicolae Ciucă a ajuns devreme la hotelul la care era programat evenimentul. 

A fost întâmpinat de un grup de oameni de afaceri, printre care şi Voicu Oprean, CEO-ul AROBS, una dintre cele mai mari companii de IT din România. 

Oprean este unul din iniţiatorii şi finanţatorii proiectului primei maşini electrice care se va fabrica în Cluj. Omul de afaceri i-a prezentat premierului prototipul şi a explicat că maşina va fi produsă la Cluj în serie limitată. 

„Aici are loc un proces cât se poate de dinamic în ceea ce priveşte cercetarea şi dezvoltarea, iar faptul că se gândesc să treacă la producţie de serie, pe noi, ca ţară, nu poate să ne facă decât foarte mândri”, a afirmat Ciucă, înainte să examineze maşina. Premierul se află în Cluj de joi, 19 mai, unde a luat parte la un eveniment, alături de preşedintele Comitetului European al Regiunilor, Apostolos Tzitzikostas.
 
 
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările