Pedeapsă exemplară pentru clujeanul care şi-a ucis băieţelul ca să se răzbune pe fosta soţie. „A vrut să fie omorât de mine”

Pedeapsă exemplară pentru clujeanul care şi-a ucis băieţelul ca să se răzbune pe fosta soţie. „A vrut să fie omorât de mine”

Takacs Gyorgy a încercat să se sinucidă după ce şi-a omorât băieţelul.

Takacs Gyorgy, bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fiul de opt ani, în iulie 2020, a fost condamnat de o instanţă a Tribunalului Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, (...) la pedeapsa detenţiunii pe viaţă", se arată în sentinţa de luni, 24 mai, a Tribunalului Cluj. Decizia nu este însă defintivă care poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

În momentul în care a fost prins Takacs Gyorgy (46 de ani), de profesie taximetrist, a fost dus la Urgenţe pentru a fi stabilizat, după ce s-a înjungiat în zona pieptului şi şi-a tăiat venele.„Era de pe altă lume” - aşa a fost descrisă starea lui psihică de surse din rândul anchetatorilor.
 
„Copilul a vrut să fie omorât de mine”, a fost una dintre declaraţiile care i-au şocat pe poliţişti. Anchetatorii au aflat că Takacs Gyorgy se înţelegea foarte bine cu fiul lui. El trecuse recent printr-un divorţ de mama băiatului şi se afla în faza în care trebuia făcut partajul. Copilul se afla la el în această perioadă, fiind în custodie comună. Surse din rândul anchetatorilor au arătat că unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie, care şi-a găsit deja un concubin, în condiţiile în care e Takacs Gyorgy ar fi iubit-o încă. 
 
Surse din Poliţie au declarat atunci pentru Adevărul că omul nu avea antecedente penale şi nu au fost plângeri cu privire la potenţiale acte de violenţă. Takacs ar fi purtat cadavrul băieţelului său timp de două zile pe bancheta din spate a maşinii, rezultă din raportul Institutului de Medicină Legală.
 
Vă mai recomandăm şi: 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările