Păţania unui român din Spania care s-a certat cu iubita bulgăroaică. „Acum îl doare cu adevărat fundul“

Păţania unui român din Spania care s-a certat cu iubita bulgăroaică. „Acum îl doare cu adevărat fundul“

Poliţia spaniolă i-a arestat pe cei doi amorezi periculoşti. FOTO: ABC /  Juan Carlos Soler

Un român din Spania a avut serios de suferit pentru că a încălcat ordinul de restricţie obţinut de partenera sa. Femeia a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt în fesele bărbatului.

Autorităţile spaniole au de rezolvat un caz cu tentă aparent comică, dar cât se poate de serios: un bărbat de 49 de ani a ignorat ordinul de restricţie împotriva sa obţinut de cea care i-a fost mai mulţi ani parteneră şi a intrat în casa ei. 

El a încercat să o convingă mai întâi cu vorba bună, dar cearta a reizbucnit, astfel că românul a trecut la ameninţări. Nu a lipsit mult şi femeia înfuriată a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, pe care i l-a înfipt în fese. 
 
Incidentul, altfel caraghios, a avut loc în seara de 11 spre 12 octombrie, în Valencia. 

Ambulanţa şi Poliţia au intervenit după ce un prieten de-al bărbatului a sunat şi a anunţat că românul a fost înjunghiat de iubită, din cauza unor neînţelegeri, notează spaniolii de la ABC.
 

După faptă şi răsplată

La faţa locului, poliţiştii au găsit o femeie de 39 de ani, de origine bulgară, extrem de tulburată, care l-a înjunghiat în fese pe partenerul ei. 

Poliţiştii au găsit şi obiectul cu care românul a fost rănit, un cuţit de bucătărie cu lama de 15 centimetri. Femeia a fost dusă la secţie şi arestată preventiv, însă nici românul nu va scăpa uşor, după ce poliţiştii au descoperit că tocmai încălcase un ordin de restricţie.
 
În plus, el s-a ales cu o rană serioasă la nivelul feselor, însă medicii au reuşit să-i oprească hemoragia. „Acum îl doare cu adevărat fundul, dar îl vor durea şi altele pentru că a încălcat acel ordin”, s-au amuzat spaniolii. 
 
Românul a fost şi el arestat, după ce poliţiştii au descoperit că nu ar fi avut voie să intre în casa femeii. În momentul incidentului, în vigoare se afla o decizie emisă de Curtea de Violenţă împotriva femeilor din Valencia, prin care i se interzicea apropierea la mai puţin de 50 de metri de femeie. Cei doi se vor întâlni de acum doar în instanţă.
 
Vă mai recomandăm
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările