Motivul pentru care o tânără din Cluj a primit sute de mii de euro de la un milionar austriac. Principalul beneficiar, interlopul „Sharpele nebunu”

Motivul pentru care o tânără din Cluj a primit sute de mii de euro de la un milionar austriac. Principalul beneficiar, interlopul „Sharpele nebunu”

Interlopul Sharpele Nebunu trăieşte regeşte de pe urma unei tinere care se prostituează în străinătate

O tânără din Dej (judeţul Cluj) a primit aproape 300.000 de euro din partea unui om de afaceri austriac. Din aceşti bani, tânăra a dirijat sume importante spre interlopul „Sharpele nebunu”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii de la Judecătoria Dej au arestat anul trecut mai mulţi proxeneţi care trăiau de pe urma unor tinere care se prostituau în ţări ca Elveţia, Italia şi Austria. Reţeaua de proxeneţi avea ramificaţii până în Dubai. Unele dintre fete erau chiar soţiile şi amantelor proxeneţilor. Ulterior, proxeneţii au fost eliberaţi, iar acum sunt cercetaţi în stare de libertate şi au fost trimişi în judecată.
 
Procurorii clujeni spun că unul dintre ei, „Sharpele nebunu”, pe numele său Cosmin Pop, apărea că în acte şomer, dar trăieşte regeşte şi deţine maşini de sute de mii de euro. Din rechizitoriu reiese că  el trăia în lux pe banii uneia dintre fetele care lucra. Din banii încasaţi din prostituţie, ea îl întreţinea pe „Sharpele nebunu”. Cea mai mare sumă, 269.500 de euro a primit-o din partea unui milionar austriac, însă acesta nu a fost singurul client darnic. 
 

Ce spun procurorii

 
„În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 de euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituţiei de către P Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk şi 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituţiei de către victimă.
 
Foarte important de subliniat aici că prin intermediul Westem Union i-au transferat V. Cevikoglu suma de 20.688,46 dolari, F.F. Onder suma de 15.353,45 dolari, S. Yetik suma de 8.919,89 dolari, A. Uguroglu suma de 3.337,11 dolari şi Antonio F. suma de 2.827,73 dolari”, arată procurorul, potrivit portalului Clujust.
 
În rechizitoriu se mai menţionează că „Deşi în acest cont erau depuse sume de bani care reprezentau câştigurile realizate de P. Cristina din practicarea prostituţiei, cea mai mare parte din bani a fost folosită în interesul inculpatului Pop Cosmin. 
 
În acelaşi sens, se poate observa că din acest cont s-au făcut plăti către Standard Corporate GMBH, Bodi Alexandru Nicolae şi Sushi Company GMBH, cu menţiuni care arată că se achitau ratele pentru autoturismul Rolls Royce achiziţionat de Pop Cosmin. În acest sens este şi constatarea consemnată în raportul de analiză operaţională realizat de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor.”

Vă mai recomandăm şi:

Experţi români, despre a treia doză de vaccin: „Ar trebui să înceapă rapid, mai ales că avem doze în exces”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările