Gest impresionant făcut de un tânăr din Dej. A sărit în apa unui lac pentru a salva un căţel VIDEO

Gest impresionant făcut de un tânăr din Dej. A sărit în apa unui lac pentru a salva un căţel VIDEO

Căţelul a fost salvat din apele reci ale lacului îngheţat, dar stăpâna a „uitat” să-i mulţumească salvatorului

Un tânăr din Dej (judeţul Cluj) a salvat de la înec un căţel, după ce animalul a căzut în apele unui lac îngheţat. Tânărul nu a ezitat să se arunce în apa rece pentru a salva animalul de la moarte.

Potrivit Observatornews, o femeie împreună cu copilul şi un câine se plimbau pe lângă lac. Neastâmpărat, căţelul a sărit la un moment dat în apă, de unde nu mai putut să iasă. 
 
Întreaga scenă a fost observată de pe margine de un tânăr, care a intervenit imediat. Într-o primă fază, el a încercat să salveze patrupedul cu o sfoară, însă fără succes. În disperare de cauză, bărbatul a decis să rişte. Şi-a dat jos hainele şi a intrat în lacul îngheţat. Odată ajuns la căţel, el a spart gheaţa din jurul animalului şi l-a adus în siguranţă la mal.
 
Potrivit sursei citate, bărbatul şi-a pierdut telefonul în lac, dar acest lucru nu a impresionat-o prea mult pe stăpâna câinelului, care şi-a luat animalul de companie şi a plecat, fără ca măcar să-i mulţumească salvatorului. 
 
Din fericire, patrupedul nu a avut de suferit în urma acestui incident. În schimb, bărbatul şi-a pierdut telefonul în lac. Ba mai mult, potrivit cititorului care ne-a trimis aceste imagini, stăpână câinelui şi-a luat patrupedul şi a plecat fără să îi mulţumească salvatorului.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările