FOTO Peripeţiile americanului care şi-a cumpărat autobuz românesc din Feteşti şi l-a transportat în New Jersey. „După o călătorie de 6 luni, este în sfârşit acasă“

FOTO Peripeţiile americanului care şi-a cumpărat autobuz românesc din Feteşti şi l-a transportat în New Jersey. „După o călătorie de 6 luni, este în sfârşit acasă“

Al Barry şi-a cumpărat autobuzul de la Feteşti. FOTO: Facebook / Al Barry

Un american a povestit pe Facebook aventurile prin care a fost nevoit să treacă pentru a transporta în Statele Unite ale Americii un autobuz românesc fabricat în anii '90.

Vechile autobuze fabricate în România de defuncta fabrică Rocar au devenit interesante pentru colecţionari sau pentru amatorii de chilipiruri din SUA sau din Vestul Europei. Acesta a fost şi cazul lui Al Barry, un american care a ţinut să-şi cumpere din România un astfel de autobuz şi să-l ducă acasă. Toate formalităţile au durat şase luni, scrie Barry, însă se pare că aşteptarea şi peripeţiile prin care a trecut pentru asta au meritat.

„L-am luat astăzi. Veşti bune şi veşti proaste. Vestea proastă: Wellenius Wilhensen (n.r. - firma de transport) mi-a lovit autobuzul şi a distrus fereastra şoferului. Am ieşit din port şi după o oră, am ieşit pe Rte 3, radiatorul explodează. Deci mă târam. Dar vestea bună a fost că acolo era un magazin, iar băieţii au reuşit să-l repare, aşa că am reuşit să mă întorc pe drum. Din păcate a fost prea întuneric şi am fost epuizat. Dar este în sfârşit acasă, după o călătorie de 6 luni care a început în Feteşti, România”, a scris Al Barry.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: