FOTO  Ce s-a întâmplat cu WC-ul public de 120.000 de euro dintr-un orăşel din Ardeal, la nici două săptămâni de la inaugurare

FOTO  Ce s-a întâmplat cu WC-ul public de 120.000 de euro dintr-un orăşel din Ardeal, la nici două săptămâni de la inaugurare

Primăria oraşului Huedin (judeţul Cluj) a investit  în acest an nu mai puţin de 120.000 de euro într-o toaletă publică, singura din această localitate.

Între timp, la nici două săptămâni de la finalizarea lucrărilor, WC-ul public a fost inundat din cauza ploilor din ultima vreme. Făclia de Cluj scrie că pe tavanul toaletei au apărut pete galbene şi maronii ca urmare a infiltraţiilor de apă. De asemenea, pe gresie au apărut bălţi generate de scurgerile de apă.

 

  

 
Grupul sanitar, aflat în centrul oraşului, a fost amenajat la subsol  şi are o suprafaţă desfăşurată de 153 de metri pătraţi. Toaleta publică are doar dotări de bază: bazinele de apă ale WC-urilor sunt din plastic, sistemul de tragere a apei este manual, nu există nici măcar uscătoare automate, iar utilizatorii folosesc hârtie pentru a se şterge pe mâini. 
 
 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările