Fostul iubit al tinerei asistente medicale şi-a recunoscut crima. A mărturisit de ce a omorât-o pe Ioana

Fostul iubit al tinerei asistente medicale şi-a recunoscut crima. A mărturisit de ce a omorât-o pe Ioana

Muhamed Iman Mustafa a fost reţinut de poliţişti. FOTO: Arhivă personală

Muhamed Iman Mustafa (28 de ani), din Suceava, suspectat că şi-a înjunghiat fosta iubită, în faţa blocului unde aceasta locuia, a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor. Tânărul nu voia să accepte faptul că fosta lui iubită, Ioana Valentina Catargiu, l-a părăsit şi a găsit pe altceineva.

Ştiri pe aceeaşi temă

Muhamed Iman Mustafa (28 de ani) a fost adus de poliţişti, luni seara, la Cluj-Napoca. După ce a înjunghiat-o, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 3 dimineaţa, pe fosta sa iubită, s-a suit în maşină şi a plecat la casa părintească din satul Poeni, comune Udeşti, judeţul Suceava. 
 
Tânărul a recunoscut că şi-a ucis fosta iubită, pe Ioana Valentina Catargiu (30 de ani), angajată ca asistentă medicală la Cluj-Napoca. 
 
Surse din poliţie au precizat pentru „Adevărul” că este vorba despre o crimă pasională, tânărul fiind extrem de gelos şi refuzând să acceptă că Ioana s-a despărţit de el. 
 
Mai mult, tânăra asistentă şi-ar fi găsit un alt iubit.  

Crimă premeditată 

Muhamed Iman Mustafa nu este înregistrat ca având probleme medicale, susţin surse din poliţie. Crima pe care ar fi comis-o a fost premeditată, susţin aceleaşi surse. În telefonul femeii au fost găsite mai multe mesaje în care acesta o ameninţa cu moartea. O tânără din Suceava a a povestit presei că în urmă cu câţiva ani a fost ameninţată cu moartea de făptaş. Fata a depus o plângere la Poliţie pe numele lui. 
 

Cine este suspectul 

 
Muhamed Iman Mustafa este un tânăr cu mamă suceveancă şi tată arab. Ioana Valentina Catargiu avea 30 de ani şi era din comuna Stulpicani a judeţului Suceava. În urmă cu câţiva ani l-a întâlnit pe Mohamed Iman Mustafa din comuna Udeşti (Suceava). Cei doi iubiţi s-au mutat la Cluj, unde Ioana se angajase ca asistentă medicală. Din cauza certurilor şi a agresivităţii bărbatului, tânăra a pus capăt relaţiei.
 
Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările