Criminalul asistentei medicale din Cluj a mai avut probleme cu legea: şi-a bătut o fostă iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muhamad Mustafa Imad, în  momentul încătuşării FOTO: ziardesuceava.ro
Muhamad Mustafa Imad, în  momentul încătuşării FOTO: ziardesuceava.ro

Principalul suspect în cazul crimei pasionale de la Cluj, Muhamed Iman Mustafa, a mai fost reţinut şi anchetat în 2018, pentru că şi-a bătut o fostă iubită. Bărbatul a intrat cu forţa în casa tinerei, a lovit-o şi i-a spart telefonul pentru că a vrut să se despartă de el.

Potrivit ziardesuceava.ro, dosarul în care Muhamed Iman Mustaf era judecat pentru că şi-a agresat fosta iubită se află pe masa magistraţilor din Suceava. 

O primă sentinţă a fost dictată la începutul anului 2019, când agresorul s-a ales cu o amendă penală. Instanţa de judecată i-a interzis atunci să mai pună mâna pe arme albe.

Numai că bărbatul a uitat de acest lucru. În noaptea de sâmbătă spre duminică, el a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat mortal noua iubită. Este vorba despre o tânără de 30 de ani, originară din Suceava, care era asistentă medicală în Cluj. 

Muhamed Iman Mustaf ar fi comis fapta din gelozie, într-o staţie de autobuz din Cluj.

Cei doi locuiau în Cluj, iar tânăra a venit în weekend la Suceava ca să-şi viziteze părinţii. 

Când s-a întors acasă,  iubitul său a aşteptat-o în staţia de autobuz şi a înjunghiat-o. După ce a comis fapta, bărbatul a fugit la mama lui, care locuieşte într-un sat din comuna Udeşti a judeţului Suceava, unde a fost găsit de poliţişti. 

Citeşte şi:

VIDEO Jandarm, vicecampion la box, lovit şi scuipat de o femeie nervoasă în centrul oraşului Mizil

Apariţie surprinzătoare a fostului premier Adrian Năstase. S-a fotografiat într-o ţinută neglijentă alături de baronul de Prahova, Mircea Cosma

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite