Ce au găsit anchetatorii în maşina lui Mohamed Iman Mustafa, criminalul care şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit într-o staţie de autobuz din Cluj

0
0
Ioana şi Mohamad FOTO: ziardesuceava.ro
Ioana şi Mohamad FOTO: ziardesuceava.ro

Ioana Valentina Catargiu este numele asistentei medicale ucise în Cluj-Napoca de către iubitul său. Mohamed Iman Mustafa a făcut o criză de gelozie când a aflat că tânăra voia să se despartă de el. Cei doi sunt originari din Suceava şi s-au mutat la Cluj în urmă cu câţiva ani. Agresorul şi-a aşteptat victima într-o staţie de autobuz unde a înjunghiat-o de mai multe ori.

Ioana Valentina Catargiu avea 30 de ani şi era din comuna Stulpicani a judeţului Suceava. În urmă cu câţiva ani l-a întâlnit pe Mohamed Iman Mustafa din comuna Udeşti (Suceava).

Cei doi iubiţi s-au mutat la Cluj, unde Ioana se angajase ca asistentă medicală. Din cauza certurilor şi a agresivităţii bărbatului, tânăra a vrut să pună capăt relaţiei. Decizia i-a fost fatală. 

În weekend, asistenta a venit la Suceava ca să-şi viziteze părinţii. 

În noaptea de 23 spre 24 august, când s-a întors la Cluj, ea a fost aşteptată într-o staţie de autobuz din cartierul Gheorgheni de fostul iubit, Mohamed Iman Mustafa. 

Orbit de gelozie, bărbatul a înjunghiat-o mortal, după care s-a urcat în maşina personală şi a venit să se refugieze în casa mamei sale din satul Poieni, comuna Udeşti, unde a fost găsit şi încătuşat de poliţişti. 

Oamenii legii au găsit în maşina bărbatului mai multe pete de sânge, iar în telefonul Ioanei numeroase mesaje de ameninţare cu moartea. 

Sătenii din Stulpicani o plâng pe Ioana. Au scris  mesaje de condoleanţe pe pagina ei de Facebook: „Săraca Dumnezeu să o ierte! Mare tragedie”, „Dumnezeu să o ierte”; „Dumnezeu să o ierte copil frumos păcat mare”; „Dumnezeu să o ierte!!! Doamne, ce păcat, ce frumoasă era, şi plăcută...”; „Dumnezeu să o ierte şi să o aşeze de-a dreapta sa!”.

Pe de altă parte, rudele lui Mohamad încercă să-i găsească scuze pentru comiterea faptei. Localnicii din Udeşti spun că nimic nu justifică fapta criminalului, dar, pe de altă parte, el ar fi cel care i-ar fi plătit studiile Ioanei. Oamenii spun că fata ar fi vrut să se despartă de el imediat după ce a primit diploma de absolvire.

După ce presa locală a publicat numele celui care a comis crima la Cluj, o altă tânără din Suceava a luat legătura cu jurnaliştii şi a povestit că în urmă cu câţiva ani a fost ameninţată cu moartea de făptaş. Fata a depus o plângere la Poliţie pe numele lui.

Citeşte şi: 

VIDEO Bărbat de 69 de ani, bătut cu sălbăticie deoarece a înmânat un aviz de întrerupere a electricităţii

Fabrică de camioane pentru Armată, construită în judeţul Dâmboviţa. IVECO angajează urgent personal

Mai multe - Suceava

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite