Emil Boc va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Cluj

Emil Boc va candida din partea PNL pentru un nou mandat de primar la Cluj

Emil Boc e gata să candideze pentru un nou mandat de primar la Cluj-Napoca. FOTO: Facebook

Candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale a fost validată de Colegiul Director Judeţean al Partidului Naţional Liberal Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

AŞa cum era de aşteptat, fostul premier al României, actualmente primar al Clujului, va candida din partea PNL pentru un nou mandat. Boc se bucură de susţinerea colegilor de partid atât la nivel local şi judeţean, cât şi la nivel naţional. Sâmbătă, 22 februarie, Colegiul Director Judeţean al PNL Cluj a validat candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale. Dacă va câştiga la alegerile locale din acest an, Boc va ajunge la al cincilea mandat, primul fiind câştigat în 2004.
 
„Am validat 28 de candidaturi la funcţia de primar, printre care şi a celor de oraşe şi municipii din judeţ. La Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar şi nu am nicio emoţie în privinţa sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că va fi confirmat de clujeni în funcţia de primar după alegerile locale, în condiţiile în care experienţa domniei sale este apreciată şi la nivel european, dovadă stând intervenţiile sale de la Parlamentul European, la nivelul Comitetului Regiunilor. Nu am nicio emoţie în ceea ce priveşte viitorul Consiliu Local Cluj-Napoca”, a declarat pentru Mediafax preşedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda.
 
Tot sâmbătă, 22 februarie, au fost validate şi candidaturile actualului primar liberal din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a primarului din Huedin, Mircea Moroşan, şi a primarului Cristian Matei, din Turda, (ales în 2016 de pe listele PSD, dar trecut din 2019 laPNL), în timp ce la Dej şi Gherla vor candida Aurelian Mureşan, respectiv Ovidiu Drăgan.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: