Crimă în cel mai scump cartier rezidenţial din Cluj. Un bărbat şi-a ucis mama: „Striga într-una că mama lui era diavolul”

Crimă în cel mai scump cartier rezidenţial din Cluj. Un bărbat şi-a ucis mama: „Striga într-una că mama lui era diavolul”

La locul crimei au intervenit trupele speicale ale poliţiei. FOTO: Arhivă Adevărul

Un bărbat de 52 de ani, bolnav de schizofrenie, şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuţit. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pe strada Ady Endre, din cartierul Andrei Mureşanu.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Striga într-una că mama lui era diavolul şi a trebuit să facă moarte de om. Era tare agitat. În casă a mai fost şi tatăl criminalului, care are 84 de ani, şi care a fost salvat de mascaţii de la SIAS Cluj. Au venit şi au făcut repede linişte”, a declarat un martor citat de Foaia Transilvană.
 
Bărbatul de 52 de ani este bolnav de schizofrenie.
 
Agresorul are ambele picioare amputate din  cauza unor probleme mai vechi de sănătate, fiind şi în evidenţa Clinicii de Psihiatrie din Cluj Napoca, cu diagnosticul de schizofrenie.
 
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei a declarat că acest caz se află în competenţa Parchetului de pe lângă 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările