Coşmarul unui tânăr român răpit, jefuit şi bătut crunt de o bandă de italieni. „Ne plictiseam şi am zis să-i dăm o lecţie”

Coşmarul unui tânăr român răpit, jefuit şi bătut crunt de o bandă de italieni. „Ne plictiseam şi am zis să-i dăm o lecţie”

Poliţiştii italieni au intervenit pentru a-l salva pe românul răpit şi jefuit. FOTO Pixabay

Un român din Italia şi un grădinar bengalez au fost ţinta atacurilor unei bande de italieni, la Ostia, un orăşel situat la câţiva kilometri de Roma. Românul a fost crunt bătut, umilit şi jefuit pentru că a intervenit pentru a-l salva pe asiatic.

Ştiri pe aceeaşi temă

O bandă de şase tineri italieni, toţi şomeri, a ajuns pe mâna Poliţiei din Italia după ce a stârnit teroare în Ostia. Potrivit prresei italiene, tinerii, toţi şomeri, fără nicio ocupaţie, erau cunoscuţi în zonă, iar localnicii s-au plâns în repetate rânduri de comportamentul lor antisocial.
 
De data aceasta a venit rândul a doi tineri străini, un român şi un bengalez, dar există suspiciuni că banda ar fi răpit şi ucis înainte un alt tânăr. 
 
„O poveste care ne-a amintit mult de cea a bietului Willy Monteiro Duarte”, a declarat Antonino Amendolia, comisar adjunct al secţiei de poliţie Lido, referindu-se la un caz încă nesoluţionat. A continuat apoi şi le-a oferit detalii jurnaliştilot italieni despre cazul românului.
 

Ce s-a întâmplat

 
Totul a început atunci când doi dintre cei şase italieni au intrat într-un bar unde au observat un tânăr bengalez. Fără să-l cunoască, absolut din senin, l-au atacat şi l-au luat la bătaie, însă victima a reuşit să scape cu fuga. Cu italienii pe urmele sale, asiaticul a căutat să se refugieze într-un club unde cunoştea un cetăţean român, boxer.
 
Acesta a intervenit pentru a aplana conflictul. A reuşit chiar să-i pună pe fugă pe bătăuşi, fără să-şi imagineze însă ce va urma.Culmea, tocmai cei doi italieni au apelat la Poliţie, iar la sosirea oamenilor legii au susţinut că au fost atacaţi „de o bandă de străini”. Totuşi, imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă au arătat adevărata dinamică a faptelor, scriu italienii de la minformo.com, însă abia ulterior, în urma analizei imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă, anchetatorii au putut să vadă cum au decurs lucrurile cu adevărat. 
 

Momentul crunt al răzbunării

Deranjaţi de intervenţia românului, italienii au decis să le dea o lecţie celor doi. După 36 de ore de la atacul asupra tânărului originar din Bengal, infractorii au decis să iasă la „vânătoare”. Primul pe listă a fost asiaticul pe care l-au luat, l-au băgat într-o maşină şi l-au bătut cu cruzime, apoi l-au jefuit. Câteva ore mai târziu a venit rândul românului. 
 
Italienii l-au pândit şi au sărit asupra sa înarmaţi cu bare de fier. L-au prins şi l-au lovit ore în şir, după care l-au obligat să-i ducă la el acasă, unde i-au luat tot ce avea mai de preţ, inclusiv un produsele electronice. După ce l-au obligat să scoată de la bancă toţi banii pe care îi avea în cont, l-au dus în apropiere, într-o pădure, unde l-au bătut din nou şi l-au abandonat într-o stare gravă.
 
În cele din urmă, ei au ajuns în arestul Poliţiei, acuzaţi de răpire, jaf şi violenţe agravate. Totodată, asupra lor a fost găsit, în urma percheziţiilor, peste un kilogram de canabis, material pentru cultivarea drogurilor şi arme albe. „Ne plictiseam şi am zis să-i dăm o lecţie”, a motivat unul dintre ei acţiunea împotriva românului. Însă, aşa cum era de aşteptat, explicaţia lui nu a fost considerată tocmai satisfăcătoare de poliţişti. Cei şase, alături de o tânără care se presupune că era şefa bandei, riscă acum să îşi petreacă în spatele gratiilor următorii ani. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările