Clujenii, numărul 1 la distracţie. Patru festivaluri organizate în inima Ardealului, nominalizate la European Festival Awards

Clujenii, numărul 1 la distracţie. Patru
festivaluri organizate în inima Ardealului, nominalizate
la European Festival Awards

Imagine de la prima ediţie a festivalului, din 2013   FOTO: Jazz in the Park

Patru festivaluri organizate la Cluj au fost nominalizate la mai multe categorii ale European Festival Awards. Este vorba de Untold, Electric Castle, Jazz in the Park şi TIMAF.

Ştiri pe aceeaşi temă

Echipa Festivalului Jazz in the Park a anunţat, pe Facebook, că evenimentul pe care-l organizează de 3 ani a fost nominalizat la European Festival Awards la categoria Best Small Festival şi îi invită pe cei care au participat la festival şi le-a plăcut să îi voteze.

”Festivalul pe care îl organizăm cu atâta drag, Jazz in the park, este nominalizat la European Festival Awards la categoria Best Small Festival. Dacă îţi place festivalul, dacă crezi că e nevoie de el la ‪#‎Cluj‬ şi dacă ai vrea să ne spui şi nouă că e pe gustul tău, ne poţi vota aici:http://eu.festivalawards.com/vote-now/. Cu votul tău putem ajunge în finală. N-ar fi fain? La alte categorii mai poţi vota: Untold Festival (la categoriile Best Major Festival şi Best New Festival), Electric Castle (Best Medium Sized Festival) şi TIMAF (Best Indoor Festival)”, au scris organizatorii Jazz in the Park pe Facebook.

Jazz in the Park este un eveniment organizat de Fapte, iar ediţia din acest an, a treia, a fost finanţată printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechteinstein şi Guvernul României, precum şi de FDSC, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca. Festivalul s-a desfăşurat între 29 iunie şi 5 iulie 2015, în mai multe locuri din oraş unde au fost amenajate scene în aer liber - în Parcul Central, pe plaja din cartierul clujean Grigorescu, la Colin’s Gastropub şi Opera Maghiară.
La ediţia de anul acesta au cântat: N.O.H.A, Zoe Rahman Trio, Balako, Tango with Lions, Hilde Louise Asbjørnsen, Barabás Lőrinc Quartet, Sebastian Spanache Trio, Jazzybirds, Lucia, EYOT, Blazzaj, Exit Oz, Koszika and The Hot Shots, Tiptil, Mice on the Run, Jazú, The Rank & Fashion şi Nuages Quartet.

Jazz in the Park este primul festival de jazz din România organizat într-un parc, după modelul celor din SUA şi Australia.

Mai puteţi citi:

Povestea primului festival de jazz făcut într-un parc din România, după model american şi australian

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările