Ce face alcoolul din om. Un bărbat şi-a omorât cumnatul după ce s-au certat la crâşma satului. L-a lovit cu pumnii şi picioarele

Ce face alcoolul din om. Un bărbat şi-a omorât cumnatul după ce s-au certat la crâşma satului. L-a lovit cu pumnii şi picioarele

Maşină de poliţie FOTO: Adevărul

Vineri seara, 30 ianuarie, în comuna clujeană Frata a avut loc o ceartă între doi localnici după ce au consumat alcool. Primul bărbat, în vârstă de 26 de ani, l-a bătut cu pumnii şi picioarele pe al doilea, un bărbat de 34 de ani, care i-ar fi fost cumnat primului.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE  Bărbatul de 26 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cearta dintre doi bărbaţi din comuna clujeană Frata de la crâşma satului, de vineri seara, 30 ianuarie, s-a terminat prost pentru amândoi. Unul a murit, iar celălalt e reţinut.

„În seara zilei de 30 ianuarie, între doi bărbaţi aflaţi într-un local public din Frata s-a iscat un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. În acest context, un bărbat de 26 de ani i-ar fi aplicat unui alt bărbat de 34 de ani, ambii din localitatea Frata, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, acţiune care ar fi dus la decesul celui din urmă“, spune Carmen Jucan de la Biroul de Presă al IPJ Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările. Bărbatul de 26 de ani a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, unde urmează a fi luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Mai puteţi citi:

Muncă la negru la un salon de masaj erotic din Alba Iulia. Firma a fost amendată cu 40.000 de lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările