Cameră la Mamaia în iunie: 965 de euro pe noapte. „Asta înseamnă «consumaţi produse româneşti»?“

Cameră la Mamaia în iunie: 965 de euro pe noapte. „Asta înseamnă «consumaţi produse româneşti»?“

Mamaia bate orice recoduri de preţ în sezonul estival. FOTO: Adevărul

Turismul românesc ar urma să primească undă vedere de la guvern începând din 1 iunie, odată cu o nouă etapă de relaxare, însă unii proprietari de hoteluri au pregătit preţuri exorbitante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru intenţionează să petreacă câteva zile pe litoralul românesc, la începutul lunii iunie, însă una dintre ofertele găsite pe internet l-a îngrozit. Oferta despre care vorbeşte este la Mamaia şi întrece orice imaginaţie: 965 de euro pentru o cameră, pentru o singură noapte, în data de 5 iunie.

Cu aceiaşi bani, o familie întreagă şi-ar putea petrece teoretic concediul la vecinii bulgari sau în Grecia, însă există o problemă: România a refuzat să adere la înţelegerea dintre Grecia, Bulgaria şi Serbia, care au ales să-şi deschidă reciprioc graniţele. 

În atare situaţie, românii care vor să-şi petreacă vacanţa pe malul mării vor fi nevoiţi să se îndrepte spre litoralul românesc, recunoscut pentru preţurile enorme şi serviciile submediocre.

„Grecii şi bulgarii îşi deschid litoralul de la 1 Iunie şi i-au invitat şi pe români să o facă, dar oficialităţile zic că «românii vor prefera turismul românesc vara asta», Deci asta însemnă «consumaţi produse româneşti»?
În Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi şi nu invers. Închideţi graniţele şi consumaţi produsele româneşti ale ălora care au dat tunuri şi au acu' hotelurile lui Ceauşescu. Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: