Bebeluş mort la Cluj, după ce mama l-a născut pe ascuns şi l-a abandonat în cadă. Copilul a murit din cauza unei hemoragii

Bebeluş mort la Cluj, după ce mama l-a născut pe ascuns şi l-a abandonat în cadă. Copilul a murit din cauza unei hemoragii

FOTO Poliţia Română

Un nou caz înfiorător la Rugineşti (judeţul Cluj), unde o femeiea născut pe ascuns şi şi-a abandonat bebeluşul în cadă timp de câteva ore. A fost suficient pentru ca fetiţa să moară din cauza unei hemoragii.

Femeia reuşise să-şi ţină sarcina ascunsă, astfel că nici cunoştinţele şi nici măcar familia sa nu au ştiut acest lucru. Ea mai avea cinci copii şi ar fi născut vineri noapte, dar a evitat să-şi anunţe familia. Fratele ei a fost cel care a observat că sângera puternic, iar puţin mai târziu a găsit şi copilul în cadă, într-o baltă de sânge. A sunat la Ambulanţă, dar pentru fetiţă născută doar cu câteva ore în urmă era deja prea târziu, informează observatornews.ro.

Medicii sosiţi la faţa locului au constatat că micuţa a decedat din cauza unui stop cardiorespirator, provocat de o hemoragie, după ce mama ei a tăiat 

Femeia a fost transportată la spital, iar fetiţa a fost preluată de medicii legişti, care au stabilit că a intrat în stop cardiorespirator, provocat de o hemoragie masivă. Se pare că mama ei nu a tăiat corespunzător cordonul ombilical, ceea ce a provocat hemoragia care i-a fost fatală nou-născutului.
 
Potrivit sursei citate, anchetatorii iau în calcul trei variante în acest caz: avort provocat, avort spontan sau pruncucidere. Însă toate indiciile duc spre ultima variantă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările