Anda Adam o comite din nou. A parcat pe trecerea de pietoni. Cum s-a scuzat vedeta

Anda Adam o comite din nou. A parcat pe trecerea de pietoni. Cum s-a scuzat vedeta

Luna trecută, Anda Adam a parcat pe locul pentru persoane cu dizabilităţi.

Cunoscuta artistă a fost suprinsă, lună trecută, cu BMW-ul parcat pe locul destinat celor cu handicap, în parcarea unui mall din Cluj. Luni, 7 februarie, Anda Adam a fost amendată de Poliţia locală pentru că şi-a oprit maşina la intersecţia a două străzi, cu o roată pe trecerea de pietoni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Maşina vedetei era parcată neregulamentar luni, 7 februarie, în jurul orei 09.00, în zona străzii Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. Conform unor surse, Anda Adam a oprit BMW -ul la intersecţia străzilor Călan şi Henri Barbuse, în Mărăşti, cu o roată pe trecerea de pietoni, relatează Ştiri de Cluj. Conform Biroului de Presă al Poliţiei Cluj, amenda a fost acordată de Poliţia Locală. 
 
Vedeta a fost amendată cu 290 de lei şi la obiecţiuni a trecut că a dus copilul la şcoală şi s-a grăbit.
 
Cântăreaţa Anda Adam şi logodnciul ei, Eudor Yosif Mohaci, deschid un club în Cluj-Napoca. Clubul Diamond Cluj va fi amplasat în Campusul Observator din str. Republicii, nr. 110, în locul unde a funcţional clubul PHI 18. Inaugurarea acestuia va avea loc pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. 
 
Vă mai recomandăm: 
 

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările