Anchetă a poliţiştilor din Cluj, după ce în cartierul Mănăştiur au fost descoperite capetele a două pisici

Anchetă a poliţiştilor din Cluj, după ce în cartierul Mănăştiur au fost descoperite capetele a două pisici

Arhivă

Poliţiştii din Cluj au deschis o anchetă după ce, în cartierul Mănăştiur, au fost descoperite capetele a două pisici. Analizele preliminare au arătat că animalele ar fi murit în urmă cu o lună şi s-a deschis dosar penal pentru uciderea animalelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 privind protecţia animalelor”, a transmis, vineri seară, IPJ Cluj.
 
Sursa citată a precizat că cercetările au fost demarate urmare a unei sesizări telefonice prin care poliţiştii au fost anunţaţi de către o persoană domiciliată în cartierul Mănăştur, cu privire la faptul că în spatele unui imobil au fost descoperite capetele a două pisici.
 
”Echipaje de poliţişti s-a deplasat cu celeritate în zona indicată de apelant, unde au fost efectuate cercetările la faţa locului. În baza unei analize preliminare există indicii potrivit cărora decesul celor două pisici ar fi survenit în urmă cu aproximativ o lună.”, a mai transmis IPJ Cluj.
 
În continuare sunt desfăşurate investigaţii pentru identificarea autorului, administrarea probatoriului şi luarea măsurilor legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările