VIDEO Operaţiune antidrog de amploare: Poliţia a confiscat 20 de kilograme de heroină. Unde urma să ajungă marfa

VIDEO Operaţiune antidrog de amploare: Poliţia a confiscat 20 de kilograme de heroină. Unde urma să ajungă marfa

Operaţiune de amploare în Bucureşti şi 3 judeţe FOTO Adevărul

Operaţiune antidrog de amploare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi Constanţa. poliţiştii au confiscat 20 de kilograme de heroină, cu o valoare pe piaţă de 1,5 milioane de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma unei ample operaţiuni desfăşurată pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, poliţişti din cadrul Brigăzii de  Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Centrală şi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale efectuează cercetări faţă de un cetăţean român şi 3 din Republica Moldova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.
 
Conform anchetatorilor, aceştia sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat care livra droguri de mare risc (heroină), în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chişinău, în vederea comercializării de către membrii reţelei, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor limitrofe. 20 de kilograme de heroină au fost confiscate de poliţiştii antidrog, valoarea de piaţă fiind de aproximativ 1.500.000 de euro. În urma activităţilor desfăşurate, în cauză au fost ridicate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turceşti, 2.087 de lei moldoveneşti şi 2.580 de lei.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările