Viceprimarul Dragoş Coman, numit secretar de stat la Ministerul Tineretului

Viceprimarul Dragoş Coman, numit secretar de stat la Ministerul Tineretului

Dragoş Coman, viceprimar al Călăraşiului, numit sceretar de stat FOTO Facebook/Dragoş Coman

Viceprimarul municipiului Călăraşi, Dragoş Coman, a fost numit ieri, 13 ianuarie, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului .Premierul Ludovic Orban a numit mai multe persoane în funcţii de secretar de stat, printre care şi pe Dragoş Coman la MTS.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Dragoş Coman a fost ales viceprimar al municipiului Călăraşi în 2016 din partea Partidului Naţional Liberal. Dragoş Coman este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice, a urmat cursurile postuniversitare ale Universităţii Naţionale de Apărare Carol I,  Colegiul Naţional de Apărare, în domeniul securităţii şi apărării naţionale.
 
În 2012 a participat la un schimb de experienţă al tinerilor politicieni în Washington DC, SUA – American Council of Political Leaders, iar în perioada 2017-2019 a fost masterand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, obţinând diploma de master în Managementul Sectorului Public, scrie obiectiv-online.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările