Un tânăr, în vârstă de 35 de ani, a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite într-un accident la Ulmeni

Un tânăr, în vârstă de 35 de ani, a murit, iar alte 5 persoane au fost rănite într-un accident la Ulmeni

Unul dintre şoferi a fost găsit în stop cardio-respirator şi a decedat la scurt timp după accident FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a murit într-un cumplit accident şi alte cinci au fost rănite sâmbătă seară, la ora 23.16, în comuna Ulmeni.

 
Pompierii militari din cadrul Dertaşamentului Olteniţa au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, iar alte trei ambulanţe S.A.J. s-au deplasat la accident pentru a acorda îngrijiri răniţilor.
 
Sâmbătă seară, la ora 23.16, un echipaj de descarcerare din cadrul Detaşamnetului Olteniţa a fost solicitat prin intermediul 112  să intervină în localitatea Ulmeni pentru descarcerarea şi acordarea primului ajutor în cazul mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.
 
La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, cele două autoturisme erau puternic avariate, fiind identificate şase persoane implicate, două într-unul dintre autoturisme şi patru persoane în altul. Conform ISU Călăraşi, unul dintre şoferi se afla în stop cardio-respirator, iar pasagerul din aceeaşi maşină era în stare de conştienţă, prezentând traumatisme la membrele inferioare şi la nivelul capului.
 
Celelalte patru persoane din al doilea autovehicul implicat în accidentul rutier erau toate conştiente şi prezentau traumatisme uşoare, fără ca viaţa vreunuia dintre aceştia să fie pusă în pericol. În ciuda eforturilor echipajelor care au acordat îngrijiri şoferului, în vârstă de 35 de ani, acesta a decedat. Echipajele S.A.J. Călăraşi prezente la faţa locului au acordat primul ajutor victimelor şi le-au transportat la spitale din Capitală.
..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările