Un nou centru de vaccinare se deschide la Budeşti. Cu ce ser se va face imunizarea

Un nou centru de vaccinare se deschide la Budeşti. Cu ce ser se va face imunizarea

Pregătiri pentru amenajarea centrului de vaccinare de la Budeşti FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, alături de militari din cadrul ISU fac ultimele pregătiri pentru amenajarea unui nou centru de vaccinare care se va deschide la Budeşti. Imunizarea se va face aici cu serul de la Pfizer.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Suntem alături de oameni de fiecare dată! Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Barbu Ştirbei" al judeţului Călăraşi împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au făcut eforturile necesare pentru pentru a sprijini demersurile de  deschidere a unui nou centru de vaccinare în oraşul Budeşti.
 
Respectivul centru de vaccinare din Budeşti va funcţiona începând cu data de 16 aprilie 2021,  fiind disponibil zilnic pentru cetăţeni în intervalul orar  08.00- 20 00.
 
Modalitatea de înscriere în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19 este cea standard: din contul personal sau programare prin medicul de familie. În acest centru, vaccinul alocat este de la compania Pfizer Biontech", a anunţat ISU Călăraşi pe pagina de socializare a instituţiei.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările