Suspecţi de furt, reţinuţi de poliţişti. Valoarea bijuteriilor sustrase într-o noapte

Suspecţi de furt, reţinuţi de poliţişti. Valoarea bijuteriilor sustrase într-o noapte

Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti FOTO Adevărul

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii călărăşeni pentru 24 de ore după ce s-a stabilit că sunt autorii unui furt de bijuterii, comis pe raza comunei Dragalina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suspecţii, susţin anchetatorii, ar fi acţionat în mai multe judeţe, iar dintr-o locuinţă din Dragalina au sustras pe 5 februarie, 110 grame de bijuterii.

La data de 22 aprilie., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au efectuat 8 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furt.
 
În perioada martie – aprilie, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unor persoane specializate în comiterea de furturi din locuinţe de pe raza mai multor judeţe.
 
Astfel, s-a stabilit că în ziua de 5 februarie mai multe persoane ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţa situată în comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, de unde ar fi sustras bijuterii din aur în cantitate de 110 grame, cauzând un prejudiciu de aproximativ 24.000 de lei.
 
Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate înscrisuri şi mijloace materiale necesare probării activităţii infracţionale. Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar la activităţi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Gălbinaşi, precum şi jandarmi din Călăraşi, Ilfov şi Bucureşti.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările