Solicitanţii de locuinţe sociale, obligaţi să-şi completeze dosarele depuse

Solicitanţii de locuinţe sociale, obligaţi să-şi completeze dosarele depuse

Primăria nu va puncta dosarele incomplete FOTO Adevărul

Solicitanţii de locuinţe sociale din Călăraşi au obligaţia de a-şi completa ori actualiza dosarele până la data de 18 septembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Având în vedere dispoziţiile art. 21 din hotărârea nr. 1275/2000 privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii locuinţei nr. 114/1996 şi prevederile art. 42 şi 43 din Legea nr. 114/1996 – Legea locuinţei. De asemenea, conform prevederilor Hotărârii de Consiliul Local nr. 110 din 30.07.2020, Anexa nr. 5, privind Actele justificative pentru obţinerea unei locuinţe sociale, vă aducem la cunoştinţă faptul că aveţi obligaţia de a vă completa/actualiza dosarele de locuinţă socială până la data de 18 septembrie 2020.
 
Dosarele care nu vor fi completate/actualizate vor fi înscrise în categoria dosarelor incomplete şi nu vor fi punctate.
 
Relaţii suplimentare puteţi obţine la Compartimentul de Fond locativ din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi sau la adresa de internet https://primariacalarasi.ro/index.php/directiile-primariei/directia-juridica-si-administratie-locala/compartimentul-fond-locativ.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: