Se deschide Plaja Mare de pe malul Borcei. Ce surprize îi aşteaptă pe clienţi

Se deschide Plaja Mare de pe malul Borcei. Ce surprize îi aşteaptă pe clienţi

Se deschide sezonul de vară la Călăraşi FOTO Facebook/Samskara Beach

Plaja Mare din Călăraşi se deschide vineri, 20 mai. Samskara Beach este aproape de Bucureşti, la distanţă de o oră de Bucureşti, dar departe de aglomeraţie şi haos. Clienţii sunt aşteptaţi cu numeroase surprize.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Doar 115 km te despart de un mic "Paradis"!
Căsuţele şi colibele dintre pădure şi plajă îţi oferă un puternic sentiment de libertate.
 
Aici găseşti linişte, muzică bună, plajă, plimbări cu barca, mâncare tradiţională românească, grătar şi multe alte surprize. Samskara Beach a creat ambientul perfect pentru meditaţie, yoga, mindfulness şi alte practici spirituale. Locaţie pentru cei care sunt "Open-Minded"!, anunţă administratorii plajei de pe malul Borcei.
 
Plaja Mare se află pe malul drept al braţului Borcea şi oferă condiţii bune de relaxare – cel mai fin nisip, umbrele, şezlonguri, teren de fotbal pe iarbă, terenuri de tenis cu piciorul, volei pe nisip, fotbal pe nisip, bar şi preparate la grătar, loc de campare.

 Cei care doresc să înnopteze au la dispoziţie mai multe căsuţe decorate hand-made. La Plaja Mare se ajunge trecând cu catamaranul din Parcul Central. Preţul unui bilet dus-întors pentru adulţi este 10 lei, în timp ce pentru copii se plătesc 5 lei. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările