Recidivist urmărit cu focuri de armă. Bărbatul, fără permis, a plonjat cu maşina într-un râu, apoi a dispărut

Recidivist urmărit cu focuri de armă. Bărbatul, fără permis, a plonjat cu maşina într-un râu, apoi a dispărut

Razia a avut loc în Capitală Foto:Mediafax

Un recidivist periculos din Călăraşi a pus poliţiştii pe jar, sâmbătă noapte, în timpul unei razii în Capitală. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a scapat de sub nasul oamenilor legii, deşi fusese urmărit mai bine de 25 de km în trafic. Mai mult decât atât, în timpul cursei nebune, s-au tras şi 5 focuri de armă.

 Poliţiştii spun că tânărului i s-a făcut semn regulamentar în trafic pentru a opri la un control de rutină. Recidivist, proaspăt eliberat din penitenciar, unde fusese închis pentru furt, bărbatul nici nu s-a gândit să le facă pe plac oamenilor legii. Aflat la volanul unei maşini, cu un prieten alături, recidivistul, fără să aibă permis de conducere, a apăsat pedala de acceleraţie şi dus a fost.

Doi poliţişti pe motociclete au ponit în urmărirea maşinii şi după mai bine de 25 de km, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi maşina a plonjat într-un râu. Surprinzător, şoferul a reuşit să-şi piardă urma, doar pasagerul fiind prins de poliţişti. Oamenii legii au luat deja legătura cu rudele fugarului pentru a-l convinge să se prea cât mai repede.

Vă recomandăm şi:

Hoţi de animale, opriţi cu focuri de armă la Nana. Doi din cei trei suspecţi mascaţi au reuşit să-şi piardă urma

Hoţii care au speriat două judeţe, reţinuţi. Anchetatorii spun că suspecţii purtau cagule în timpul spargerilor

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare. Hoţi, evazionişti şi bătăuşi, duşi la închisoare de poliţişti

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările