Razie în trafic. 43 de şoferi au rămas fără permise pentru abateri rutiere

Razie în trafic. 43 de şoferi au rămas fără permise pentru abateri rutiere

Controalele în trafic s-au lăsat cu reţinerea a zeci de permise FOTO IPJ Călăraşi

Zeci de şoferi care au pus traficul în pericol au rămas pietoni în ultima săptămână. Poliţiştii au intervenit la 595 de sesizări ale cetăţenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. Totodată, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 522.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în săptămâna 03 - 09 august, peste 500 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 18 acţiuni şi s-a intervenit la 595 de evenimente, dintre care 574 au fost sesizate prin 112.
 
Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 104 infracţiuni, 8 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 1.047 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 522.619 de lei, şi au confiscat bunuri în valoare de 472 lei.
 
Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 5 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 43 de permise de conducere şi retrase 15 certificate de înmatriculare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: