Prefectul Emil Muşat a emis ordinul privind aprobarea numărului de membri ai Consiliilor Locale

Prefectul Emil Muşat a emis ordinul privind aprobarea numărului de membri ai Consiliilor Locale

Primăria Călăraşi va avea 21 de consilieri locali

Potrivit prevederilor legale, la 23 martie 2012, prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat, a emis ordinul de aprobare a numărului de membri ai consiliilor locale şi ai Consiliului Judeţean Călăraşi, pentru alegerile din data de 10 iunie 2012. În comparaţie cu situaţia actual au intervenit modificări în cadrul comunelor comunelor Dorobanţu şi Sohatu

Ştiri pe aceeaşi temă

Aici numărul consilierilor locali scade de la 13 la 11, iar în cazul comunelor Gurbăneşti şi Ulmu, numărul consilierilor locali va fi mai mic, scade de la 11 la 9. “Pentru stabilirea numărului consilierilor locali şi judeţeni a fost avută în vedere populaţia stabilă la 1 iulie 2011, potrivit recomandărilor Institutului Naţional de Statistică”, a anunţat Prefectura Călăraşi. Consiliul Judeţean va avea 30 de consilieri, iar Primăria Călăraşi, 21. La Olteniţa vor fi 19 consilieri, iar la Budeşti, Fundulea şi Lehliu Gară câte 15.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările