Intervenţii ISU în zeci de localităţi afectate de ploile puternice

Intervenţii ISU în zeci de localităţi afectate de ploile puternice

Ploi abundente în zeci de localităţi FOTO Adevărul

Vremea rea a făcut ravagii în 49 de localităţi din 18 judeţe, printre care şi Călăraşi, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Ştiri pe aceeaşi temă

Probleme s-au înregistrat în judeţele Bacău, Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Iaşi, Hunedoara, Harghita, Sibiu, Neamţ, Teleorman şi Vrancea, precum şi în municipiul Bucureşti, unde s-a intervenit pentru evacuarea apei din 10 case, 116 curţi şi 15 subsoluri, de pe 22 de străzi, precum şi pentru degajarea unui acoperiş şi a 15 copaci căzuţi pe carosabil, fiind afectate şapte autoturisme.
 
IGSU anunţă că în continuare sunt intervenţii în desfăşurare, ca urmare a manifestării fenomenelor hidrometeorologice, în judeţele Călăraşi, Bacău şi Vrancea. Mai multe judeţe din sud-estul ţării, printre care şi Călăraşi, se află până sâmbătă seară sub avertizare de cord portocaliu. Meteorologii anunţă ploi abundente şi vânt puternic.
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările