Fostul viceprimar al comunei Dragoş Vodă, declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

Fostul viceprimar al comunei Dragoş Vodă, declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate

Persoana evaluată de ANi a fost viceprimar la Dragoş Vodă FOTO Primăria Dragoş Vodă

Agenţia Naţională de Integritate(ANI) a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a 20 foşti şi actuali aleşi locali, printre care şi Iulian Miliţă, fost viceprimar şi actual consilier local al comunei Dragoş Vodă, din judeţul Călăraşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform inspectorilor de integritate, în perioada exercitării mandatului de viceprimar (2012 - 2016), Miliţă a exercitat atât funcţia de membru în Consiliul de Administraţie al şcolii Gimnaziale nr. 1 Dragoş Vodă, cât şi calitatea de comerciant persoană fizică - titular al Miliţă D. Iulian Întreprindere Individuală.
 
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) şi g) din Legea nr. 161/2003 şi nu a respectat dispoziţiile art. 91, alin. (3), teza I din acelaşi act normativ.
Persoana evaluate a fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistaăe sau reprezentată de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris,  precizat ANI.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările