Expoziţie zootehnică, în premieră, la cel mai mare târg agricol din România

Expoziţie zootehnică, în premieră, la cel mai mare târg agricol din România

Genetică de top din fermele româneşti poate fi văzută la târgul agricol din judeţul Călăraşi FOTO Facebook/Agriplanta-Romagrotec

Bovine pentru carne şi lapte, ovine şi caprine vor putea fi văzute, în premieră, la cel mai mare târg agricol din România, care începe pe 2 iunie la Fundulea, în judeţul Călăraşi.

Zootehnica Show, genetică de top din ferme româneşti, vine în premieră la AgriPlanta. În acest an,  târgul, care se întinde pe 36 de hectare, va fi organizat în perioada 2-5 iunie. AgriPlanta-RomAgroTec expoziţie în câmp, loturi demonstrative şi demonstraţii cu maşini agricole, este organizată din anul 2011 în judeţul Călăraşi.
 
Înscrisă în calendarul internaţional al manifestărilor de profil şi bucurându-se de parteneriate prestigioase, evenimentul a devenit cea mai dinamică expoziţie agricolă în câmp din România.
 
Succesul AgriPlanta – RomAgroTec, spun organizatorii, este determinat de o serie de factori precum: adaptarea continuă a conceptului german de expoziţie ce combină loturi demonstrative, demonstraţii cu maşini agricole şi spaţiul expoziţional în câmp, la specificului pieţei agricole din România, dar şi o platformă de comunicare neutră şi practică referitoare la ultimele tendinţe şi inovaţii din domeniul agriculturii.
 
De asemenea, dialogul cu specialiştii din cadrul secţiunilor de forum şi demonstraţii au făcut din această expoziţie una dintre cele mai importante.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările