„Greii” României vizitează Galaţiul şi Brăila: întâlniri cu fermierii, IMM-iştii şi constructorii podului peste Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Marcel Ciolacu/Facebook
sursa: Marcel Ciolacu/Facebook

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, vicepremierul Sorin Grindeanu şi mai mulţi miniştri se află vineri, într-o vizită de lucru, la Galaţi şi la Brăila.

În programul vizitei sunt întâlniri cu fermierii şi cu reprezentanţii IMM, ceremonia de semnare a unui contract privind dezvoltarea portului Galaţi şi o deplasare pe şantierul podului peste Dunăre. 

Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor, împreună cu Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, de Florin Spătaru, ministrul Economiei, şi europarlamentarul Dan Nica efectuează vineri o vizită la Galaţi şi la Brăila. Demnitarii sunt însoţiţi de Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, şi de Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi. 

Conform programului, demnitarii au o întâlnire cu fermierii din zona Galaţi. Urmează participarea la evenimentul „Fondurile Europene 2021-2027 pentru IMM-uri, instrumente şi modalităţi de accesare. Rolul Digitalizării în dezvoltarea fenomenului antreprenorial”, care se desfăşoară la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii din Galaţi. La prânz, la Centrul Regional de Afaceri Galaţi are loc semnarea contractului pentru obiectivul doi de investiţii din cadrul proiectului „Platformă Multimodală”.

În partea a doua a zilei, delegaţia va pleca la Brăila. La ora 19.00, Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Adrian Chesnoiu şi europarlamentarul Mihai Tudose vor merge pe şantierul podului peste Dunăre de la Brăila.

Vă recomandăm şi: 

Podul peste Dunăre iese din stadiul de muzeu. Ministrul Drulă: A fost emisă autorizaţia de construire pentru primii 7 kilometri din drumurile de legătură

 Cel mai scump pod din România a atins înălţimea maximă a stâlpilor. Care este stadiul şantierului de la Dunăre VIDEO

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite