Elevii din învăţământul primar şi preşcolarii intră în vacanţă. Când se reiau cursurile

Elevii din învăţământul primar şi preşcolarii intră în vacanţă. Când se reiau cursurile

Preşcolarii intră în vacanţă FOTO Adevărul

Elevii din învăţământul primar şi preşcolarii vor intra de vineri, după terminarea cursurilor, în vacanţă pentru o săptămână, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Ei se vor întoarce la cursuri luni, 6 noiembrie. Vacanţele elevilor din toate ciclurile de învăţământ sunt programate astfel: vacanţa de iarnă (23 decembrie 2017 — 14 ianuarie 2018), vacanţă intersemestrială (3 — 11 februarie 2018), vacanţa de primăvară (31 martie — 10 aprilie 2018) şi vacanţa de vară (16 iunie — 9 septembrie 2018).
 
Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în data de 25 mai 2018, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 8 iunie 2018. Programul naţional 'Şcoala altfel' are o durată de 5 zile consecutive lucrătoare în timpul anului şcolar şi poate fi derulat în perioada 2 octombrie 2017 — 31 mai 2018, pe baza unei planificări, la decizia şcolilor. Desfăşurarea programului 'Şcoala altfel' nu coincide cu perioada alocată susţinerii tezelor semestriale. Evaluările naţionale la clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a se vor desfăşura în intervalul 7 — 24 mai.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: