Dosar penal pentru depozitarea necorespunzătoare a 12 tone de erbicide

Dosar penal pentru depozitarea necorespunzătoare a 12 tone de erbicide

Erbicide depozitate necorespunzător FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii din Călăraşi desfăşoară cercetări în cadrul unui dosar penal faţă de administratorul unei societăţi comerciale care a depozitat în condiţii necorespunzătoare 12 tone de îngrăşăminte chimice.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 29 iulie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Călăraşi au desfăşurat un control pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor la protecţia mediului. 
 
Astfel, în urma verificărilor efectuate a fost depistat un bărbat, de 54 de ani, din comuna Cuza-Vodă, care, în calitatea de administrator ar fi depozitat în condiţii necorespunzătoare 12.000 de kg de îngrăşăminte chimice, contrar prevederilor protecţiei mediului, de natură a pune în pericol viaţa şi sănătatea umană, animală sau vegetală.
 
În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligaţiei de depozitare a îngrăşămintelor chimice şi produselor de protecţia plantelor numai ambalate şi în locuri protejate.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările