Doi bărbaţi care au furat porumb, reţinuţi. Ce cantitate de cereale a fost găsită de poliţişti

Doi bărbaţi care au furat porumb, reţinuţi. Ce cantitate de cereale a fost găsită de poliţişti

Doi din cei trei suspecţi au fpst reţinuţi de poliţişti FOTO Shutterstock

Doi bărbaţi, acuzaţi că au cules şi furat porumb din cultura unei societăţi comerciale, aflată în comuna Dragalina, au fost reţinuţi de poliţişti. La percheziţii, poliţiştii au găsit 32 de tone de porumb boabe.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 1 septembrie, poliţiştii din Călăraşi au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cantitate de porumb din cultura unei societăţii comerciale situată pe raza comunei Dragalina.
 
Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că în noaptea de 29/30 august, persoane necunoscute au recoltat şi sustras porumbul de pe o suprafaţă de 1,5 ha. 
 
Cercetările desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Secţiei 4 Dragalina au condus la identificarea autorilor, aceştia fiind trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 53 de ani.  
 
La data de 21 septembrie au fost efectuate trei percheziţii domiciliare pe raza comunei Ştefan Vodă, ocazie cu care a fost recuperată cantitatea de 32 de tone de porumb boabe.
 
Faţă de 2 bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi, urmând a fi prezentat unităţii de parchet în vederea dispunerii de măsuri preventive. Activitatea a fost documentată cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Călăraşi, iar la activităţi au participat şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările