Distracţie de 1 iunie. Gaşca Zurli, clovni şi mascote Disneyland încing atmosfera de Ziua Copilului

Distracţie de 1 iunie. Gaşca Zurli, clovni şi mascote Disneyland încing atmosfera de Ziua Copilului

Gaşca Zurli FOTO zurli.ro

Cele mai iubite personaje din România revin miercuri, 1 iunie, la Călăraşi. Gaşca Zurli va susţine cel mai vesel spectacol pentru copii şi părinţi, începând cu ora 10.00, pe platoul din faţa săşlii de spectacole “Barbu Ştirbei” .

 

Consiliul Judeţean Călăraşi organizează miercuri, 1 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, un spectacol dedicat tuturor prichindeilor din Călăraşi. Programul artistic va fi susţinut de Gaşca Zurli, atât de dragă copiilor, dar şi de clovni şi mascote Disneyland.

Zurli e prima companie din România care şi-a conceput spectacolele şi evenimentele luând în considerare şi efectul post spectacol. Zurli integrează părinţii în lumea copiilor şi construieşte pentru copilul tău, împreună cu tine cele mai frumoase amintiri din copilărie. Cel mai mare teatru privat pentru copii din ţară anunţă un spectacol de excepţie la Călăraşi. „Am o căsuţă mică” este o producţie originală plină de energie şi culoare, veselie, interactivitate şi super-distracţie. Timp de o oră, copiii şi părinţii şi cântă şi dansează împreună cu fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Trulli.
 

Vă recomandăm şi:

Copiii au acces gratuit pe 1 Iunie la Zoo Ploieşti

Concert cadou pentru copii, la Sala Radio de 1 iunie, Ziua Copiilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările